Visa ditt kulturintresse

Långå Skans uppskattas av en ökande publik. Att hålla det kulturhistoriska arvet i gott skick sker genom ideella insatser. Den som vill visa sitt kulturella intresse kan stödja den idén. Nu erbjuds möjligheter både för privatpersoner och för företag.

Under 2024 finns konkreta erbjudanden!  För den som redan nu vill lämna ett bidrag till verksamheten kan göra det genom att svischa ett belopp till 1236335103, skriv Skansen. Vi delar svisch numret med Långåfisket.

Företag med ägare, ledning och anställda får här möjlighet att synas, bli igenkända och visa sitt intresse i ett kulturhistoriskt sammanhang. Bli förknippade med försvarsvilja både i nutid och historiskt. Ni gör inte bättre affärer genom att stödja Långå Skans, det är ni redan bra på! Men ni kan vara stolta över att bli uppskattade för mer än vad ni redan är kända för. Ni kommer att synas på vår hemsida och i sammanhang där vi umgås med näringsliv, myndigheter, organisationer och allmänheten.  För företag erbjuder vi formella avtal som blir en del i rörelsekostnaden. Du bestämmer nivån. Företag brukar ligga på 1 000 kronor per år och uppåt! Du kan anmäla ditt intresse genom att mejla till info@langaskans.se

Välkommen och tack på förhand för att du visar intresse för svensk historia och vår gemensamma kulturarv!