Vi stödjer Långå Skans

Långå Skans uppskattas av en ökande publik. Att hålla det kulturhistoriska arvet i gott skick  sker genom ideella insatser. För den som vill  stödja den idén erbjuds möjligheter både för privatpersoner och för företag. 

Under 2024 finns konkreta erbjudanden!  För den som redan nu vill lämna ett bidrag till verksamheten kan göra det genom att svischa ett belopp till 1236335103, skriv Skansen. Vi delar svisch numret med Långåfisket.

Företag med ägare, ledning och anställda får här möjlighet att synas och bli igenkända i ett kulturhistoriskt sammanhang. Bli förknippade med försvarsvilja både i nutid och historiskt. Ni gör inte bättre affärer genom att stödja Långå Skans, det är ni redan bra på! Men ni kan vara stolta över att bli uppskattade för mer än vad ni redan är kända för. Ni kommer att synas på vår hemsida och i sammanhang där vi umgås med näringsliv, myndigheter, organisationer och allmänheten.  För företag erbjuder vi formella avtal som blir en del i rörelsekostnaden. Du bestämmer nivån. Företag brukar ligga på 1 000 kronor per år och uppåt! Du kan anmäla ditt intresse genom att mejla till info@langaskans.se  Välkommen och tack på förhand för intresset!

Pro Engine Nord AB - Stiga

Långå Skans är ett kulturhistoriskt försvarsobjekt som kräver tillsyn, skötsel och vård. Projektgruppen för Långå Skans tar det ansvaret genom ideellt arbete. Då behövs pålitlig utrustning som klarar kraven. En Stiga gräsklippare från Pro Engine i Funäsdalen sköter det arbetet!

Pro Engine Nord AB – motor och fritidshandlare i Funäsjällen Rörosvägen 45, 846 72 Funäsdalen - +46 684 400 33

https://www.proengine.se/